/

Relatem les colònies inoblidables de 3r ESO

Els alumnes de 3r ESO el passat dimecres 26 van pujar a Andorra per gaudir durant tres dies d’unes esplèndides colònies

El primer dia van sortir de l’escola i van pujar a l’autocar per anar a Andorra. Un cop allà, els professors els van deixar temps lliure per dinar, caminar i visitar botigues d’Andorra La Vella. A la tarda van anar tots junts a Caldea i van gaudir-hi de les aigües termals, de la sauna, de la piscina exterior i del jacuzzi. Al vespre van poder anar a l’Hotel Mu de quatre estrelles, situat a Ordino, on van sopar i es van allotjar les tres nits. Per acabar van anar a Escaldes on van gaudir una nit de bolera.

El segon dia es van aixecar ben d’hora per anar a Naturlàndia, un parc natural situat a Juverri. Allà van pujar al Tobotronc, que és una atracció que fa un recorregut per dintre del bosc, i també van tenir l’oportunitat de pujar al bosc vertical. A la tarda, després de dinar a Naturlàndia, van dirigir-se cap al sud d’Andorra per realitzar la cursa d’orientació i la via ferrata, que consisteix a escalar una muntanya rocosa de 200 m d’alçada. Les vistes des d’allà eren molt boniques, es podia veure Ordino i Escaldes. Van anar cap a l’hotel i després de sopar van poder tenir una estona de música, llums i festa, ja que era l’última nit.

El tercer dia van esmorzar a hotel i van anar cap a la Seu d’Urgell per gaudir amb els amics fent una activitat de ràfting. Van riure molt i s’ho van passar molt bé! Van dinar allà mateix i quan van acabar, van tornar cap a l’escola.

La percepció dels alumnes és molt positiva perquè s’ho van passar molt bé i van ser unes colònies molt inoblidables!