Redactors juniors

Eira Segura
Descripció
Me llamo Eira Segura, tengo 14 años y vivo en Barcelona. Me gusta leer, la fotografía, escuchar música, el cinema y hacer acrobacias. Me gustaría trabajar de algo que tuviera que ver con las lenguas o bien algo con lo que pudiera ayudar a las personas y poder trabajar con ellas.  
My name is Eira Segura, I am 14 years old and I live in Barcelona. I like reading, photography, listening to music, the cinema and doing gymnastics. I would like to work on something that had to do with languages ​​or something that could help people and be able to work with them.  
Em dic Eira Segura, tinc 14 anys i visc a Barcelona. M'agrada llegir, la fotografia, escoltar música, el cinema i fer acrobàcies. M'agradaria treballar d'alguna cosa que tingués a veure amb les llengües o bé alguna cosa amb el que pogués ajudar a les persones i poder treballar amb elles.
6 mesos ago

A la nostra escola, fa uns dies es va dur a terme un canvi en el menú amb l’objectiu de fer-lo més saludable i respectuós amb el medi ambient Escrit per: Júlia Solaer, Xènia Herrero, Eira Segura, Àlex Gil i Àlex Fontiveros. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que és qui defineix els criteris de freqüència de consum de grups d’aliments, va proposar fer uns canvis en el menú escolar. Així doncs, Serunion, l’empresa de restauració col·lectiva que vetlla per l’educació nutricional dels nens i nenes de la nostra escola, va oferir al centre un nou menú

close