Redactors juniors

Alba Valldosera
Descripció
Em dic Alba Valldosera Socias, tinc 14 anys i soc de Barcelona. M'agrada anar al cinema, al teatre i fer esport. Jugo de base en el Lima Horta Barcelona. De gran m'agradaria ser professora de primària i entrenadora de bàsquet.
Me llamo Alba Valldosera Socias, tengo 14 años y soy de Barcelona. Me gusta ir al cine, al teatro y hacer deporte. Juego de base en el Lima Huerta Barcelona. De grande me gustaría ser profesora de primaria y entrenadora de baloncesto.
My name is Alba Valldosera Socias, I am 14 years old and I am from Barcelona. I like to go to the cinema and the theater and to play sports. Base game at Lima Huerta Barcelona. When I grow up I would like to be an elementary school teacher and basketball coach.
6 dies ago

Per: Alba Valldosera Una de les alumnes ens explica la seva experiència amb el Batxillerat Dual, enguany implementat a l’escola Em dic Alba, tinc catorze anys, estudio al Col·legi Lestonnac de Barcelona i aquest any començaré el Batxillerat Dual. El Batxillerat Dual és una variant de l’educació no obligatòria que permet a l’alumne cursar el batxillerat tradicional i l’americà al mateix temps. L’estudiant, doncs, duu a terme totes les assignatures de l’escola i, a més a més, algunes del batxillerat americà, que més tard li serviran per obtenir el títol del batxillerat d’allà. Aquest és un programa que s’ha posat

close