Redactors juniors

Cristina Maristany
Descripció
Em dic Cristina Maristany, tinc 13 anys i soc de Barcelona. M'agrada el cinema, la lectura, la fotografia i jugo a hoquei herba. M'agradaria estudiar alguna cosa relacionada amb les ciències i a ser possible, esdevenir una jugadora d'hoquei herba professional.
  Me llamo Cristina Maristany, tengo 13 años y soy de Barcelona. Me gusta el cine, la lectura, la fotografía y juego a hockey hierba. Me gustaría estudiar alguna cosa relacionada con las ciencias y a ser posible, convertirme en una jugadora de hockey hierba profesional.  
My name is Cristina Maristany, I'm 13 years old and I'm from Barcelona. I like cinema, reading, photography and I play field hockey. I would like to study something related with science and if posible, become a professional field hockey player.
1 setmana ago

Escrit per: G. Buxeda, P. Martínez, P. Elche i C. Maristany Els alumnes de 3r d’ESO expliquen el funcionament de la seva revista Què és una redacció periodística? Com funciona i com està organitzada? En aquest article us explicarem tot això i, a més, donarem més informacions sobre el funcionament i sobre tot el que us cal saber de la nostra revista Lestonnac Report, on els redactors som nosaltres, els alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Lestonnac de Barcelona. La redacció periodística és l’estil que s’utilitza per informar notícies en mitjans de comunicació com ara diaris, transmissions de televisió, ràdio

close