Redactors juniors

Sergi Llena
Descripció
Em dic Sergi i tinc 14 anys. Vaig a l'escola Lestonnac de Barcelona. Les meves aficions són el tenis i escriure. M'agradaria aprendre noves coses sobre els diaris.
  Me llamo Sergi y tengo 14 años. Voy a la escuela Lestonnac de Barcelona. Mis aficiones son el tenis y escribir. Me gustaría aprender nuevas cosas sobre los diarios.
  My name is Sergi and I am 14 years old. I go to the Lestonnac school in Barcelona. My hobbies are tennis and writing. I would like to learn new things about newspapers.
1 setmana ago

Començar un nou curs sempre ha estat un repte, però si a més a més et canvien els companys de classe, la dificultat d’adaptar-se augmenta Què opinen els professors? Canviar de grup mai ha estat fàcil, hi ha molts factors que poden fer que perilli l’estabilitat emocional i de cohesió d’una classe, però ocasiona moltes oportunitats per als alumnes. El Gerard Lordan, professor i tutor de primer d’ESO, ens explica el funcionament d’aquest sistema. Considera que s’ha de tenir en compte tres aspectes importants: les relacions entre l’alumnat, que se saben gràcies a un sociograma realitzat pels alumnes durant el

close