Redactors juniors

Miren de Loma-Osorio
Descripció
Em dic Miren i estic estudiant 3r d'ESO a l'escola Lestonnac de Barcelona. M'agrada molt la música i l'art en general. Faig natació de competició a l'equip de l'escola i toco el piano. També m'agrada llegir i aprendre coses noves.
  Me llamo Miren y estoy estudiando 3.º de ESO en la escuela Lestonnac de Barcelona. Me gusta mucho la música y el arte en general. Hago natación de competición en el equipo de mi escuela y toco el piano. También me gusta leer y aprender cosas nuevas.
  My name is Miren and I am studying 3rd of ESO in Lestonnac Barcelona. I really like music and art in general. I do competitive swimming in the school team and I play the piano. I also enjoy reading and learning new things.
6 dies ago

Hi ha un abisme gegant entre el sistema educatiu nòrdic i l’espanyol: aquí aprenem a través de la memorització i l’adquisició passiva de coneixements i allà aposten per noves tècniques educatives Per: Noa Estrada, Miren de Loma-Osorio, Jakub Piñol, Dani López. Què és el que fa que el sistema educatiu nòrdic gaudeixi de tant prestigi arreu del món? Quines són les pràctiques educatives i els objectius curriculars que fan de l’escola finesa o noruega un espai idíl·lic per l’aprenentatge de coneixements i valors? Hauria de nodrir-se el nostre model escolar, sovint tan basat en la memorització i l’assimilació passiva de

close