Redactors juniors

Martí Monedero
Descripció
Em dic Martí Monedero, tinc 13 anys i vaig a l'escola Lestonnac de Barcelona. La meva afició és el futbol. De gran m'agradaria ser Periodista Esportiu (retransmetre partits de futbol).
Me llamo Martí Monedero, tengo 13 años y voy a la escuela Lestonnac de Barcelona. Mi afición es el fútbol. De grande me gustaría ser Periodista Deportivo (retransmitir partidos de fútbol).
My name is Martí Monedero, I am 13 and I am studying in Lestonnac Barcelona. My hobby is playing football. In the futur, I would like to be a Sports Journalist (relaying football matches).
4 dies ago

Normalment l’horari de treball a les escoles públiques és inferior al de les escoles concertades. Per què succeeix això? Actualment, hi ha el debat entre les diferències existents entre aquests dos tipus d’escoles. Com per exemple, la distinció de cost, de qualitat o, el tema en el qual ens centrarem, la desigualtat horària. Els alumnes de les escoles públiques a Catalunya fan 176 hores lectives menys a l’any. Això significa que, al llarg dels sis anys d’Educació Primària, la diferència amb la concertada suma 1056 hores, que equival a més d’un curs. Aquesta desigualtat horària està relacionada amb els pressupostos

close