Redactors juniors

Alejandro Carrión
Descripció
Soc l'Alejandro, tinc 14 anys i vaig a l'escola Lestonnac de Barcelona. Magraden les arts marcials i magradaria fer uns bons reportatges en aquesta revista.
  Soy Alejandro, tengo 14 años y voy a la escuela Lestonnac de Barcelona. Me gustan las artes marciales y me gustaría hacer unos buenos reportajes en esta revista.
  I am Alejandro, I am 14 years old and I go to the Lestonnac school in Barcelona. I like martial arts and I would like to do some good reports in this magazine.
6 dies ago

Per: Alejandro Carrión, Abel Teodoro, Lourdes Gaya i Ariadna Bocchi. El professor Rafel Balada es va incorporar a l’escola el curs passat i és indiscutible que ja ha deixat una petjada inesborrable en la memòria de tots els alumnes d’ESO i Batxillerat En Rafel té 33 anys. És professor de l’escola Lestonnac de Barcelona.  Aquest és el seu segon any i ja és un professor molt conegut a tots els cursos de l’escola, generalment als de l’ESO, pel seu accent del Delta i per la seva manera característica de fer classe, amb un sentit de l’humor i un entusiasme que

close