Lestonnac BCN Report és el mitjà de comunicació ideal dels alumnes de la nostra escola

Per Melani Encarnación i Yassmine Kasouane

Lestonnac BCN Report és la revista digital de la nostra escola. El projecte es va engegar ara fa tres anys, amb els alumnes que actualment cursen 1r de Batxillerat, i la dirigim els alumnes de l’optativa de Revista de 3r ESO. Els directors de la revista són els nostres companys, el Toni Vallès i l’Ariadna Carrillo, i l’equip de redactors som una vintena més d’alumnes a qui ens agrada redactar articles sobre l’actualitat de l’escola o sobre qüestions interessants per a la comunitat educativa.

El funcionament de l’equip és ben senzill: cada mes tenim un gènere periodístic i temes a treballar. Primer, ens dividim en grups i ens repartim els articles, després els redactem, ens els corregeix la nostra professora i, finalment, un cop revisats per la Lali Bueno, que és la nostra editora de Red Report, els pugem a la nostra pàgina web. A més a més, els millors articles poden ser publicats a la revista digital RED Report! Malgrat això, Lestonnac BCN Report està obert a peces escrites per alumnes d’altres cursos, grans i petits, perquè tots tenim moltes coses a dir!

RED Report és la revista de les diferents redaccions i publica els articles més interessants de les escoles. Per publicar-los en aquesta revista, han de fer una gran selecció, ja que el número d’escoles inscrites a Espanya és abundant.