Lestonnac Barcelona obre les portes eixamplant la seva família

Aquestes han estat les noves incorporacions a la plantilla de docents a l’escola

Per Lucia Rameri i Toni Vallès

Lestonnac Barcelona som una gran família i una escola molt gran. Com que som molts els alumnes, també hi treballen moltíssims professors i sovint hi ha noves incorporacions. Aquest curs escolar 2022-23 no és una excepció, ja que l’equip docent ha crescut amb persones de diferents localitats i provinents d’altres col·legis.

A continuació, podeu conèixer una mica més aquestes incorporacions a la plantilla de l’escola i a tots els desitgem un fantàstic curs!

Infantil

La Maria González  inicia la seva vida laboral en aquesta escola després d’haver estat exalumna del centre com a mestra de P4.

Primària

La Laia Vilanova és l’única incorporació de Primària i és mestra a 4t de primària. 

Secundària

L’Eloi Fort és un arquitecte que experimenta per primer cop l’experiència de treballar a un centre de secundària, ja que fins ara treballava a l’escola municipal de música de Valls. És per això, que a Lestonnac imparteix l’assignatura de música a 1r i 2n, Arts and Crafts a 2n i Expressions artístiques a 4t.

La Laura Anglès és professora d’anglès als cursos de 1r, 2n, 3r i 4t de secundària. També fa les assignatures optatives de comunicació i publicitat a 1r de batxillerat. Anteriorment, havia treballat a l’escola Frederic Mistral Tècnic- Eulàlia. Respecte als seus estudis, va estudiar els graus de periodisme i humanitats a la Universitat Pompeu Fabra, amb una estada d’intercanvi a la Universitat de Chicago. Després, va realitzar el màster d’Estudis Avançats en Història de l’Art a la Universitat de Barcelona i aquest darrer any ha cursat el màster de formació del professorat en especialitat de filosofia a la Universitat de Barcelona, també.

L’Ana Carrasco substituirà el Gerard Lordan i s’encarregarà durant la seva baixa paternal de fer les matèries de física i química a segon i quart d’ESO i tecnologia a primer.

Batxillerat

El Ricard Sapena s’encarrega d’ensenyar la matèria de filosofia, després d’haver estat un temps parat a causa de l’atur. 

L’Àngel Domingo també s’incorpora aquest any a Lestonnac, després d’haver estat als Maristes com a especialista de Matemàtiques. A l’escola ensenya Tecnologia Industrial i Matemàtiques a Batxillerat.

Personal

A banda dels professors, l’escola també se sosté gràcies a un personal extens de serveis tècnics entre d’altres. És per això, que també és necessari tenir en compte aquells que s’afegeixen, com és la Maria González, qui s’encarregarà juntament amb la Sònia de la secretaria.