Enguany Lestopastorets recupera l’esperit dels anys vuitanta

Les restriccions de la Covid-19 marquen l’edició d’aquest any. Tot i això, els actors i actrius ens han regalat un gran espectacle

Escrit per. Celia Valon, D. Gallo, G. Bombradó, À. Armengol

Lestopastorets és tota una tradició a la nostra escola. Aquest any, l’obra ha destacat per les seves coreografies originals i per la música icònica dels anys vuitanta. Malauradament, també ha sigut el primer cop que l’obra havia de seguir la normativa Covid. Però això no ha impedit que els alumnes donessin el millor d’ells mateixos i que l’estrena hagi estat un gran èxit.

També ens hem volgut interessar per com els actors i actrius han viscut aquesta experiència. Per aquest motiu, hem parlat amb la Júlia Soler, alumna de 3r d’ESO, que ens ha explicat com va viure el dia de l’estrena. Com no podia ser d’altra manera, la Covid ha tingut repercussions a l’hora de representar l’obra i, per això, l’actriu afirma que els ha costat molt més projectar la veu i que això ha suposat una dificultat extra. En aquest sentit, la Júlia Soler comenta que els balls tampoc han sigut una tasca fàcil de realitzar amb les mascaretes. Tot i que Lestopastorets continua sent un èxit a l’escola, aquest any el nombre de persones entre el públic ha baixat molt com a conseqüència de la Covid. Així i tot, l’actriu de 3r d’ESO ha remarcat molt contenta que aquest ha estat el seu primer cop fent papers principals i que ha quedat satisfeta amb la seva representació.

En definitiva, com a reporters, hem gaudit molt de l’obra. La incorporació de la música dels anys vuitanta, amb el grup Queen al capdavant de la banda sonora, així com la qualitat de les interpretacions dels actors i de les actrius han fet de Lestopastorets d’enguany una obra inoblidable.