El Col·legi Lestonnac Bcn en xifres

Us heu plantejat mai la quantitat d’alumnes que convivim a l’escola o el número de professors que hi treballen?

Al Col·legi Lestonnac Barcelona hi ha moltes dades que nosaltres mai ens hem plantejat i són números més grans dels que nosaltres pensem. Per exemple, us heu plantejat mai la quantitat d’alumnes que convivim a l’escola o el número de professors que hi treballen? En aquest article posem xifres a aquestes, entre altres, curiositats!

Al nostre col·legi, en total hi ha 1.220 alumnes, comptabilitzant la llar d’infants, infantil, primària, ESO i Batxillerat. D’aquests alumnes, el 50,4.% són nois i el 49,5.% són noies. Hi ha 124 alumnes que tenen dificultats per aprendre o que necessiten una atenció especial en l’educació. Si tenim en compte els professors, els números són els següents. A la llar d’infants i infantil hi ha 13 mestres, a Primària n’hi ha 20, a la Secundària hi ha 21 docents i a Batxillerat n’hi ha 14. És a dir, en total són 88 professors.

Comptabilitzant totes les etapes, en total hi ha 53 grups repartits en els 18 cursos que van des de P0 a 2n de Batxillerat. 

Per acabar, a la nostra escola hi ha moltes instal·lacions, com ara: una piscina, una biblioteca, tres patis, dos terrasses, un terrat, un gimnàs, una sala d’informàtica i una de tecnologia, una sala de música, dos laboratoris, un menjador, una església, una zona d’arts, una infermeria, un saló d’actes, aules auxiliars, un amfiteatre i una sala per als professors.