/

El Batxillerat Dual arriba a l’escola

Per: Alba Valldosera

Una de les alumnes ens explica la seva experiència amb el Batxillerat Dual, enguany implementat a l’escola

Em dic Alba, tinc catorze anys, estudio al Col·legi Lestonnac de Barcelona i aquest any començaré el Batxillerat Dual. El Batxillerat Dual és una variant de l’educació no obligatòria que permet a l’alumne cursar el batxillerat tradicional i l’americà al mateix temps. L’estudiant, doncs, duu a terme totes les assignatures de l’escola i, a més a més, algunes del batxillerat americà, que més tard li serviran per obtenir el títol del batxillerat d’allà. Aquest és un programa que s’ha posat en funcionament aquest any al Col·legi Lestonnac Barcelona i té una durada de quatre anys.

He decidit fer el Batxillerat Dual perquè em va cridar l’atenció des de primer moment en què la responsable d’aquest programa va començar a explicar-nos-el. L’anglès sempre ha estat una llengua per la qual m’he sentit atreta i sempre havia fet classes extraescolars. Enguany, inicio el Batxillerat Dual perquè crec que podré reforçar les meves habilitats comunicatives de forma pràctica, a més d’aprendre sobre la cultura americana. Estic convençuda que serà una experiència molt positiva per evolucionar en l’àmbit acadèmic i personal. D’altra banda, soc conscient que el títol que obtindré en acabar-lo, m’ajudarà a obrir moltes portes, com per exemple entrar a la universitat que vulgui o trobar feina més fàcilment.

Per poder dur a terme el Batxillerat Dual vaig haver de fer un examen amb resposta tancada i on havia de treure més d’un 60% per aprovar-lo. Durant l’examen estava molt nerviosa, però en veure que em sobrava temps, em vaig tranquil·litzar. Quan el vaig acabar, em va sortir la nota que havia obtingut i vaig posar-me molt contenta, ja que el vaig aprovar i això significava que a partir d’aquest any faré el Batxillerat Dual!

Finalment, animo aquelles persones que volen millorar l’anglès i no saben com a apuntar-se a fer el Batxillerat Dual l’any que ve. Des del meu punt de vista, trobo que és una oportunitat que no es pot desaprofitar, ja que allà aprenem anglès d’una manera més original i divertida, mitjançant tasques, treballs, videotrucades…

Si algú té algun dubte, podeu contactar amb mi!

Redactor junior

close