Aquestes són les noves instal·lacions que milloren l’estada a l’escola

El Col·legi Lestonnac de Barcelona és una escola immensa, i a la vegada vella, però no perquè les seves instal·lacions estiguin antiquades o gastades, ni de bon tros. De fet, cada any, el centre fa reformes, i aquest curs 22-23 s’han fet tres grans projectes mediambientals, ja que a la gran majoria d’espais que ara veureu hi ha diverses plantes per beneficiar als alumnes i que ens sentim més còmodes i acollits.

“Aula verda” de 1r de BATXILLERAT

L’aula verda, és una nova zona escolar que només utilitzen els alumnes de 1r de Batxillerat durant la seva hora d’esbarjo i descans. Ja que que abans no tenien suficient espai per seure-se a esmorzar tots junts cada matí, aquest any s’han incorporat aquestes instal·lacions per tal que tots els estudiants puguin gaudir d’una estona amb els seus amics i amb més comoditat. Consta de taules i bancs envoltats per plantes naturals i ecològiques. 

Pati d’infantil

El centre ha aportat un espai pels alumnes més grans, però, i els més petits de l’escola?
Els nens i nenes d’infantil podran gaudir d’un pati amb diverses zones de joc a partir d’ara, amb l’objectiu de fer més divertides les seves hores d’esbarjo. Un tobogan, una petita piràmide d’escalada i altres jocs actius. El pati està mínimament envoltat d’arbres i plantes per tal de donar un aspecte més mediambiental. Ara tenen assegurat el fet de passar una bona estona al seu parc.

Aules de 3r i 4t D’ESO

També hi ha canvis a les zones d’aquells que no són els més grans, però tampoc són els més petits. Tots els alumnes de 3r i 4t D’ESO que trobem al primer pis de l’escola, han obtingut acolorides reformes a les seves aules. Les mateixes novetats es poden veure clarament a cadascuna de les seves classes, però això no deixa de fer-ho veure més elegant, renovat i nou.  Redecoren les parets i el passadís que aquells estudiants recorren cada matí. Per dins les classes són més lluminoses i ara contenen ventiladors incorporats al sostre.