La cultura és segura: festivals que no et pots perdre aquest estiu

99 views

Des de fa mesos que la frase “La cultura és segura” ressona en les nostres oïdes i en les nostres boques. Actors, actrius, cineastes, músics, artistes… tots han demanat que es reanimi el sector i que el públic assisteixi als seus espectacles.

Després d’un any difícil sense gairebé actuacions, volem oferir-te el llistat de Festivals que es realitzaran aquest estiu 2021 a Catalunya. Et perdràs aquella tremolor provocada gràcies a sentir el teu grup de música preferit?

Barcelona Beach Festival

El dissabte 3 de juliol, el VIII Festival de Música de Platja de Barcelona, ​​Platja del Fòrum i Parc de la Pau rebrà els millors DJs. No hi ha dubte que a poc a poc s’ha convertit en un referent en el món electrònic, atraient als amants d’aquest gènere musical. Els DJ que assistiran encara no estan confirmats.

Festival Cruïlla

El 8, 9 i 10 de juliol, se’ns presenta l’oportunitat de gaudir del festival Cruïlla, un festival realitzat al parc del fòrum. Allà performaran artistes com Sopa de Cabra, Lágrimas de Sangre, Delafé, Gertrudis, etc., una gran ocasió per escoltar els teus cantants preferits. 

Festival Jardins Pedralbes

Aquest magnífic festival és realitzat des de l’1 de juny al vint-i-dos d’agost, amb cantants innovadors com Loquillo, Rosario, James Rhodes, o Álvaro Soler, entre altres. Executat als Jardins de Pedralbes a la Diagonal. Per més informació dels concerts podeu consultar la seva web oficial, amb tota la informació que necessites saber. 

Off Week Festival 2021

Off Week Festival 2021 ha confirmat que tornarà a Barcelona al Park Plaça del 18 al 19 de juny, però no ha anunciat cap banda. L’any passat ja va reunir DJ Plex, Jamie Jones, Ben Klock, Boig Diu, Solomun, Maceo, etc. En principi, estarà tot distribuït en tres escenaris diferents, tots a l’aire lliure i davant el mar. Seria el pla perfecte per inaugurar les nits d’estiu!

Caproig Festival

El festival se celebra al jardí botànic de Cap Roig a la comarca del Baix Empordà (Girona), concretament a Calella de Palafrugell. Es farà del 23 de juliol fins al 22 d’agost. El jardí és un espai únic on s’integren la natura, l’art, la cultura i la història. El cartell d’aquest any inclou a Ara Malikian, Estopa, Love of Lesbian, Manu, Sopa de Cabra, José Luis Perales, David Bisbal… Vaja, ho té tot!

AI and Music Festival

Sónar posposarà el seu festival de música fins el juny de 2022, però organitzarà per primera vegada a Barcelona un festival d’intel·ligència artificial i música, un esdeveniment destinat a afrontar els reptes de la intel·ligència artificial a la creació musical. També es fa per expandir-se, i hi ha més versions musicals, incloent-hi diferents escenaris de música en viu, conferències, seminaris i presentacions de Sónar.

Aquests són uns quants dels festivals que seran presentats aquest 2021, compreu les entrades ja, i no us perdeu aquesta magnífica experiència.

Text escrit per: L.Millan i P.Ortiz

El més recent