Harry Styles, el cantant que està de moda

82 views

Harry Styles va guanyar un Grammy a millor actuació pop solitari per la cançó “Watermelon Sugar”

El diumenge 14 de març es va celebrar la 63 edició dels Grammy 2021 als Estats Units, Los Angeles. Per primera vegada, el cantant Harry Styles va guanyar un Grammy a millor actuació pop solitari per la cançó Watermelon Sugar.

Foto extreta de: InTouch

Harry Edward Styles també conegut com Harry Styles és un cantant, compositor britànic i ex integrant d’una de les bandes amb més èxit, One Direction.

El cantant britànic es va criar a Redditch, Anglaterra. Abans de dedicar-se a la música va pasar la seva adolescència treballant en un forn de pa. Després d’un temps, es va presentar al concurs The X Factor. Després d’aquesta experiència televisiva, va conèixer a quatre nois, Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayn Malik i Niall Horan, que li van canviar la vida. Aquests joves i ell van formar One Direction. Malauradament, no van guanyar el concurs i van quedar en tercera posició, però això no va ser el final per a ells.

El 2011 van llençar el seu primer àlbum d’estudi Up All Night i el seu primer senzill What Makes You Beautiful va conquerir tot el món.

Sempre van tenir alguns problemes amb la discogràfica i amb el seu representant, Simon Cowell, per això l’any 2015 va marxar l’integrant Zayn Malik i, l’any següent, després del seu cinquè àlbum, el grup es van prendre un descans i ara cadascú fa la seva carrera en solitari.

El 2017, Harry Styles va treure el seu primer senzill en solitari, Sing Of The Times. La cançó va aconseguir el número 1 a la llista de senzills del Regne Unit i el número 4 al Billboard Hot 100. Després de tenir tanta fama amb aquesta peça, va treure el seu primer àlbum HS1.

Harry va aconseguir triomfar moltíssim gràcies al seu segon àlbum en solitari, Fine Line. Amb aquest va aconseguir tres nominacions als Grammy per la millor actuació de pop solitari per Watermelon Sugar; Millor vocal d’un àlbum pop per Fine Line; i Millor videoclip per Adore You.

El dia dels Grammy Harry va arrasar amb la seva performance i va guanyar un Grammy. Va ser una nit meravellosa per al cantant britànic i això l’ha animat per seguir component música.

Text escrit per: L.Onega i J.Segura

El més recent