Font: Marca
Font: Marca

Els E-SPORTS: el nou concepte de videojoc

/
33 views

Segurament sou molts els que darrerament sentiu a parlar dels E-Sports i us sorprèn l’emoció que molts de nosaltres sentim quan hi juguem. En aquest article us n’expliquem les seves característiques a fi de generar nous adeptes a la nostra religió tecnoesportiva.

Què són els E-Sports?

Els E-Sports o, dit d’una altra manera, els Esports Electrònics són competicions de videojocs que s’han convertit en esdeveniments amb gran popularitat.

Hi participen jugadors professionals que competeixen entre ells en videojocs d’estratègia en temps real, en lluita, trets en primera persona i en un camp de batalla amb multijugadors.

Quin és l’origen? d’on ve els E-Sports?

L’origen dels E-Sports va començar a una universitat de Stanford, Califòrnia, l’any 1972. Steve Russell va crear el primer videojoc anomenat Spacewar. Va agradar tant aquest producte que desenes d’estudiants es van reunir per fer-ne un torneig quan va sortir al mercat.

A quins videojocs acostuma a jugar la gent?

Tot i que es poden jugar a una gran varietat de videojocs, acostumen a ser jocs d’estratègia en temps real, de dispars, lluita, etc., aquells que tenen més èxit.

Uns exemples de videojocs serien:

– League of legends(LoL): és un videojoc de camp de batalla.

– Fortnite: és un videojoc de supervivència, shooter i camp de batalla.

– Valorant: Videojoc de shooter en primera persona. 

– Apex Legends: Videojoc de Battle Royale, en primera persona.

Quin és l’objectiu dels E-sports?

L’objectiu no és només jugar i guanyar, sinó que existeix un transfons en aquesta nova etapa dels esports electrònics.

En definitiva, una de les metes més importants en el món dels E-Sports és crear una nova generació de professionals que tinguin l’objectiu de millorar els seus coneixements tècnics en diferents videojocs, a més de promoure valors i hàbits saludables.

El més recent