Concurs “Jo tinc la paraula”: ha arribat l’hora de votar!

135 views

Gabi Poch, Marina Pérez, Gerard Huertas i Gina Sánchez participen al concurs impulsat pel Departament d’Educació

Quatre alumnes de 1r de batxillerat, Gabi Poch, Marina Pérez, Gerard Huertas i Gina Sánchez, participen al concurs “Jo tinc la paraula”, concurs que el Departament d’Educació impulsa des del 2019 amb l’objectiu de millorar l’expressió i comunicació oral.

Com si fossin youtubers professionals, els nostres participants s’han enregistrat en vídeo i han compartit amb el públic les seves opinions, idees, dubtes, experiències i consells sobre com parlar en públic de manera fluïda i adequada, sense por i amb una expressió corporal correcta.

Per tal que la Gabi, la Marina, el Gerard i la Gina arribin a la final del concurs us convidem a votar-los abans de dilluns 26 d’abril a les 12 h. Per fer-ho, heu d’entrar als següents enllaços i clicar “m’agrada” a cada vídeo.

Categoria: Tenir fluïdesa oral
Títol: Calma, molta calma
Autora: Gabi Poch

Categoria: Llenguatge no verbal
Títol: Equilibris
Autora: Gina Sánchez

Categoria: Adaptar-se al context
Títol: Una mica de seny
Autora: Marina Pérez Medrano

Categoria: Por a parlar en públic.
Títol: Plantem cara
Autor: Gerard Huertas

Us desitgem sort i encerts, estimats companys!

Escrit per: B. Cruells i L. Peribáñez

El més recent