Sara Hammond i Alejandro Reguera, directors de la revista: “Creiem que dirigir una revista és una responsabilitat molt gran (…) hem de saber dirigir un grup, saber ajudar i treure el millor de cada persona”

/
215 views

Els primers directors de la revista Lestonnac Report parlen sobre el repte que suposa dirigir la primera revista digital de l’escola

Sara Hammond i Alejandro Reguera són dos estudiants de 3r ESO del Col·legi Lestonnac Barcelona. La Sara, una noia molt aplicada i llesta, i l’Alejandro, també una persona intel·lectualment modèlica, han sigut els alumnes escollits per dirigir la revista al llarg del primer trimestre d’aquest curs. Després, al gener, deixaran el càrrec per a què l’ocupin dos companys d’una altra classe del seu curs.

Què penseu de ser els responsables del grup?

Creiem que és una responsabilitat molt gran i que per poder-ho fer bé hem de saber dirigir un grup, saber ajudar i treure el millor de cada persona.

Com creieu que sortirà tot?

Sara: Crec que sortirà tot bé perquè tenim un grup que sap el que fa i una classe amb gran potencial.

Alejandro: Jo estic convençut que sortirà tot bé perquè tenim a una classe treballadora i que és capaç de fer que aquest projecte tiri endavant amb les seves idees i compartint les seves passions. 

/

Per quin motiu vau oferir-vos per a ser directors?

Alejandro: Tinc una gran capacitat d’aprenentatge i grans idees, així que vaig pensar que podia ser un bon director.

Sara: Fa temps que volia ser directora i quan vaig saber que podia ser-ho, vaig tenir clar que seria una gran oportunitat.

Creieu que sabreu exercir el càrrec amb professionalitat?

Voldríem pensar que sí perquè creiem que tenim prou capacitat de lideratge per poder-ho fer.

Alguna vegada havíeu pensat en ser periodistes?

No, mai se’ns hagués passat pel cap aquesta idea d’estudiar alguna cosa relacionada amb el periodisme. Tot i així, frisem per posar fil a l’agulla! Ens sembla una tasca interessantíssima donar a conèixer totes les activitats que es fan a l’escola i difondre els nostres interessos a través dels diferents gèneres periodístics.

/

Teniu idees per Lestonnac Report?

Tenim una petita pluja d’idees amb temàtiques que volem tractar al llarg del trimestre, però encara no podem revelar res.

Heu pensat d’entrevistar a algun professor de l’escola?

Ens agradaria molt parlar amb el nostre tutor i amb els professors d’altres matèries; saber com han viscut ells la pandèmia i com han hagut de reinventar-se professionalment. També ens agradaria entrevistar el director de fotografies de Lestonnac i la responsable de la gestió de la COVID19 de l’escola.

Escrit per: Mònica Màrquez, Lucía Conde, Thomas Moreno i Pol Codina

El més recent